Детето на британския принц Хари и съпругата му Меган Маркъл едва не

...
Детето на британския принц Хари и съпругата му Меган Маркъл едва не
Коментари Харесай

Синът на Хари и Меган едва не загинал в пожар

Детето на британския принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл едвам не е починало при пожар, до момента в който родителите му отсъствали. Това съобщава изданието Metro.

Меган Маркъл разкри в своя подкаст Archetypes, че случаят се е случил през 2019 година, когато тя и принц Хари отлетяха за Африка на публично посещаване. Синът им Арчи, който тогава беше на четири месеца и половина, остана във Англия с прислуга.

Според Маркъл тя и брачният партньор й са научили за пожара след концерт в Нянга, Зимбабве. Те били известени, че в стаята, в която трябвало да спи Арчи, се е запалил радиатор. Миризмата на пушек е усетена от един от чиновниците, минаващ по коридора, заради което пожарът е сподавен в точния момент.

За благополучие Арчи не е бил в стаята по време на пожара. Бавачката, която трябвало да го постави да спи, решила да похапне и взела детето със себе си.

Маркъл твърди, че новината е шокирала и нея, и Хари, само че се е наложило да продължат визитата и да участват на публични събития, като че ли нищо не се е случило.

Принц Хари и Меган Маркъл имат две деца. Големият им наследник, Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор, е роден през 2019 г. През 2021 година, откакто се отхвърлиха от пълномощията на членове на английското кралско семейство и се реалокираха в Съединени американски щати, им се роди щерка

По-рано беше съобщено , че през май 2022 година незнайни са се пробвали два пъти да влязат в имението, където живеят принц Хари и Меган Маркъл с децата си. И двете позвънявания са записани от полицията като злоупотреби, имуществени закононарушения и произшествия при „ подозрителни условия “. Не се оповестява обаче за арести, свързани с тях.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР